Zendingen en retourzendingen

Verzending en Bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 5 tot 10 werkdagen aan je verzonden (Eventuele uitzonderingen hierop zullen wij altijd telefonisch of per mail melden).

Wij streven er samen met PostNL naar om je bestelling binnen 1 werkdag te leveren. Het kan echter voorkomen dat een pakket langer onderweg is.

Soms is een pakket te groot of te zwaar (meer dan 30 kg). In deze gevallen zal Smokey BBQ kiezen om van een andere vervoerder dan PostNL gebruik te maken.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code, waarmee je je pakket kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent, kun je na de eerste bezorgpoging met behulp van je Track & Trace code ook zelf bepalen wanneer je pakket opnieuw bezorgd wordt. Ga hiervoor naar de site van PostNL. PostNL zal je pakket 2x aanbieden. Is het niet gelukt het pakket af te leveren dan gaat het naar een afhaalpunt waar het nog 14 dagen blijft liggen.

Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland met een totaal bedrag boven de € 150,- worden gratis verstuurd!
Voor bestellingen beneden de € 150,- vragen wij je om een bijdrage in de verzendkosten van € 8,50 per pakket.

Retourneren

Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem.
Is de zending beschadigd of incompleet neem dan binnen 3 dagen na aflevering contact met ons op.

Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post.

Retourneren?

Dit moet je weten...

* De artikelen die je wilt retourneren dienen binnen 14 dagen bij ons retour te zijn, gebruik om je retourzending aan te melden bij voorkeur de retour zend optie in je account, gebruik hiervan zorgt ervoor dat wij weten dat je spullen retour zend en dat zodra je pakje binnen is dit op de snelst mogelijke manier kan worden verwerkt. Wij streven ernaar dat het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening is teruggestort. Eventueel bij de aankoop betaalde verzendkosten worden alleen teruggestort als de gehele bestelling wordt teruggezonden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. 

* Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product ongedragen en onbeschadigd is, en de originele doos is voorzien van degelijk verpakkingsmateriaal.

* maatwerk kan niet geretourneerd worden.

Het adres voor de retourzendingen is:

Smokey BBQ
Willem van der Potstraat 10
2675 EB  HONSERLERSDIJK