Mogelijk ziet u na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen na het "verder winkelen" een foutmelding. U kunt deze negeren!!!
BBQ borstel driehoek
  • BBQ borstel driehoek

BBQ borstel driehoek

€ 6,99
Inclusief belasting

Deze schoonmaakborstel heeft slijtvaste borstelharen die niet krassen op je barbecue. Deze borstel maakt je barbecue weer prachtig schoon.

Aantal

  • Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow
  • Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening
  • Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem.
Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post. Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post.

Deze 3-zijdige Schoonmaakborstel is een grote borstel die uitstekend geschikt is voor het schoonmaken van de ruimte tussen het rooster en flavorizer van gas-, houtskool- en elektrische barbecues. Deze borstel reinigt grondig tussen de spijlen van het rooster en op moeilijk bereikbare plekken. De rvs borstelharen zijn zeer slijtvast en krassen niet uw bbq.

95303DAG