Mogelijk ziet u na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen na het "verder winkelen" een foutmelding. U kunt deze negeren!!!
tepro inzet rooster 47 cm
  • tepro inzet rooster 47 cm

tepro inzet rooster 47 cm

€ 42,95
Inclusief belasting
Aantal

  • Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow
  • Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening
  • Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem.
Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post. Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post.

Ontdek de onbegrenste mogelijkheden met het inzet-rooster systeem van Tepro

Het inzetrooster-systeem van Tepro biedt de mogelijkheid uw gasten te verrassen met verschillende manieren van voedselbereiding op de barbecue. Door het centrale inzetrooster uit het hoofdgrillrooster te verwijderen kunnen verschillende inzet accessoires, zoals een steakrooster of bakpan, in het hoofdgrillrooster gezet worden, waarmee de meest uiteenlopende grillgerechten bereid kunnen worden. Het gietijzeren inzet steakrooster is ideaal om het vlees gloeiend heet aan te bakken geeft het karakteristieke steakpatroon op het vlees. De gietijzeren inzet bakpan kunt u gebruiken voor het bakken van aardappelen, eieren en groenten.

Hoofdgrillrooster met centraal inzetrooster

Als het centrale inzetrooster verwijderd is kunnen hier de inzet accessoires in geplaatst worden (los bij te bestellen)

Geschikt voor gebruik op alle gangbare houtkoolbarbecues en gasbarbecues

Geschikt voor barbecues met een vuurschaal afmeting van ca. Ø 47

Verchroomd grillrooster ca. Ø 43,5 cm

Uitneembaar centraal inzetrooster ca. Ø 21,1 cm

O.a. geschikt voor de Tepro Philadelphia barbecue

Los bij te bestellen inzet accessoires

Gietijzeren steakrooster 8574

Gietijzeren bakpan 8576

TS031