Mogelijk ziet u na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen na het "verder winkelen" een foutmelding. U kunt deze negeren!!!
Brikettenstarter
  • Brikettenstarter

Brikettenstarter

€ 7,95
Inclusief belasting

Brikettenstarter 17x27.5cm

Aantal

  • Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow Al uw betaling vinden veilig plaats via de beveiligde verbindingen van onze betalingsprovider Sisow
  • Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening Vanaf € 150 neemt Smokey BBQ de verzendkosten voor haar rekening
  • Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem.
Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post. Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je bestelling? Geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren via de post.

Deze Briketten / houtskool starterzal uw bbq plezier vergroten. de grote gaten aan de onderzijde zorgen voor genoeg ventilatie en optimaal aanmaak gemak. Verder is deze strarter uitgevoerd met een houten handvat zodat u geen last heeft van de hitte van de starter. Tevens is het ook het handvat beschermt een hitte schild.                                            

4770GRO